Apartament 2+1 me hapësira tërësisht të shfrytëzueshme dhe funksionale, ndodhet në katin e parë të banimit dhe ka një organizim prej një dhomë ndenje/ngrënie, dy dhoma gjumi, dy tualete dhe garderobë.

Çmimi:
107,297 €
Tipi:
2+1
Faza
Faza 1
Kati:
1
Sipërfaqe Apartamenti
90.50m2
Sipërfaqe e Përbashkët
12.67 m2
Sipërfaqja Totale:
103.17m2
Orientimi:
Jug
Perendim

Apartament me të njëjtin tipologji e gjeni në: