Një nga apartamentet 2+1 me sipërfaqe më të mëdha që ofron rezidenca. Ndodhet në katin e dytë të banimit me fasadë nga rruga kryesore, brenda organizohet nga dy dhoma gjumi, dy tualete, dhomë tharje dhe ballkon llozhë.

Çmimi:
148,824 €
Tipi:
2+1
Faza
Faza 1
Kati:
2
Sipërfaqe Apartamenti
96.70m2
Sipërfaqe e Përbashkët
13.54 m2
Sipërfaqja Totale:
110.24m2
Orientimi:
Perendim
Veri

Apartament me të njëjtin tipologji e gjeni në:

Harta e Katit