Apartament 1+1 me përmasa perfektë për një jetesë sa më komode. Apartamenti ka një ndarje shumë të mirë të ambientit të ditës me atë të natës, për tu theksuar është fakti që disponon dhomë tharje dhe tualeti është me ajrosje natyrale. Ndodhet në katin e dytë të banimit me orientim jug-perëndim.

Çmimi:
78,437 €
Tipi:
1+1
Faza
Faza 1
Kati:
2
Sipërfaqe Apartamenti
66.16m2
Sipërfaqe e Përbashkët
9.26 m2
Sipërfaqja Totale:
75.42m2
Orientimi:
Jug
Perendim

Ky është i vetmi apartament i këtij lloji në shitje në Rezidencën Uptown.