Një apartament 2+1 me hapësira të bollshme dhe me një ndarje perfektë të hapësirave. Me një organizim te brendshëm me dy tualete, dhomë tharje dhe ballkon llozhë i aksesueshëm nga dhoma e ndenjes. Ndodhet në katin e dytë të banimit me orientim veri-lindje.

Çmimi:
130,075 €
Tipi:
2+1
Faza
Faza 1
Kati:
2
Sipërfaqe Apartamenti
91.28m2
Sipërfaqe e Përbashkët
12.78 m2
Sipërfaqja Totale:
104.06m2
Orientimi:
Lindje
Veri

Apartament me të njëjtin tipologji e gjeni në: