Një apartament 2+1 i organizuar me dy dhoma gjumi, dy tualete, gardërobe dhe ballkon llozhë e aksesueshme nga dhoma e ndenjes dhe me orientim drejt jug-perëndimit.

Çmimi:
122,059 €
Tipi:
2+1
Faza
Faza 1
Kati:
2
Sipërfaqe Apartamenti
90.74m2
Sipërfaqe e Përbashkët
12.70 m2
Sipërfaqja Totale:
103.44m2
Orientimi:
Jug
Perendim

Ky është i vetmi apartament i këtij lloji në shitje në Rezidencën Uptown.