Një apartament 2+1 me sipërfaqe optimale si në ambientet e natës po ashtu dhe në ato të ditës. Ndodhet në katin e dytë të banimit me orientim jug-lindje.

Çmimi:
105,778 €
Tipi:
2+1
Faza
Faza 1
Kati:
2
Sipërfaqe Apartamenti
89.22m2
Sipërfaqe e Përbashkët
12.49 m2
Sipërfaqja Totale:
101.71m2
Orientimi:
Jug
Lindje

Ky është i vetmi apartament i këtij lloji në shitje në Rezidencën Uptown.