Një nga apartamentet 2+1 më të mëdha të rezidencës me një sipërfaqe totale prej 110.24 m2. Facilitete në organizimin e brendshëm janë dy tualetet, dhoma e tharjes dhe ballkoni i aksesueshëm nga dhoma e ndenjes. Pozicionuar në katin e tretë të banimit dhe i orientuar drejt veri-perëndimit.

Çmimi:
114,650 €
Tipi:
2+1
Faza
Faza 1
Kati:
3
Sipërfaqe Apartamenti
96.70m2
Sipërfaqe e Përbashkët
13.54 m2
Sipërfaqja Totale:
110.24m2
Orientimi:
Perendim
Veri

Apartament me të njëjtin tipologji e gjeni në: