Apartament 2+1 i ndodhur në katin e tretë të banimit i orientuar drejt veri-lindjes me pamje nga pjesa e brendshme e rezidencës. Ka një organizim shumë të mirë në ndarjen e hapësirave të ditës me ato të natës gjithashtu ka facilitete si dy tualete, dhe ballkon me akses nga dhoma e ndenjes.

Çmimi:
106,142 €
Tipi:
2+1
Faza
Faza 1
Kati:
3
Sipërfaqe Apartamenti
89.53m2
Sipërfaqe e Përbashkët
12.53 m2
Sipërfaqja Totale:
102.06m2
Orientimi:
Lindje
Veri

Apartament me të njëjtin tipologji e gjeni në: