Apartament i tipologjisë 2+1 me një ndarje perfekte midis zonës së natës dhe asaj të ditës gjithashtu vjen me të gjitha facilitetet e një apartamenti të ditëve të sotme si dy tualete, dhomë tharje dhe ballkon me akses prej dhomës së ndenjes.

Çmimi:
108,222 €
Tipi:
2+1
Faza
Faza 1
Kati:
4
Sipërfaqe Apartamenti
91.28m2
Sipërfaqe e Përbashkët
12.78 m2
Sipërfaqja Totale:
104.06m2
Orientimi:
Lindje
Veri

Apartament me të njëjtin tipologji e gjeni në: