Një apartament 2+1 me të gjithë sipërfaqen e shfrytëzueshme, i mirë organizuar në dy dhoma fjetje, dy tualete dhomë tharje dhe dhomë ndenje me dalje në ballkon. Pozicionuar në katin e katërt të banimit i orientuar drejt veri-lindjes për një ndriçim natyral sa më të mirë të hapësirave.

Çmimi:
127,575 €
Tipi:
2+1
Faza
Faza 1
Kati:
4
Sipërfaqe Apartamenti
89.53m2
Sipërfaqe e Përbashkët
12.53 m2
Sipërfaqja Totale:
102.06m2
Orientimi:
Lindje
Veri

Apartament me të njëjtin tipologji e gjeni në:

Harta e Katit