Apartament 2+1 me një organizim të brendshëm perfekt midis zonës së ditës dhe asaj të natës. Facilitete si dy tualete, garderobë dhe një ballkon të madh i aksesushëm prej dhomës së ndenjes janë faktor që e bëjnë ketë apartament tepër atraktiv. Ndodhet në katin e katërt të banimit me orientim Jug-Perëndim.

Çmimi:
108,274 €
Tipi:
2+1
Faza
Faza 1
Kati:
4
Sipërfaqe Apartamenti
91.33m2
Sipërfaqe e Përbashkët
12.78 m2
Sipërfaqja Totale:
104.11m2
Orientimi:
Jug
Perendim

Apartament me të njëjtin tipologji e gjeni në: