Apartament 2+1 i cili vjen me të gjitha facilitetet si dy tualete, dhomë tharje dhe ballkon i bollshëm me akses prej dhomës së ndenjes. Ndodhet në katin e pestë të banimit me orientim veri-lindje çka mundëson ndriçim natyral sa më të mirë të apartamentit.

Çmimi:
108,680 €
Tipi:
2+1
Faza
Faza 1
Kati:
5
Sipërfaqe Apartamenti
91.67m2
Sipërfaqe e Përbashkët
12.83 m2
Sipërfaqja Totale:
104.50m2
Orientimi:
Lindje
Veri

Apartament me të njëjtin tipologji e gjeni në: