Ky apartament i tipologjisë 2+1 vjen me një organizim të brendshëm perfekt, me hapësira të mirë shfrytëzuara duke krijuar një ndarje tepër të mirë midis zonës së ditës me atë të natës. Facilitete si dy tualete dhe ballkon me akses prej dhomës së ndenjes bëjnë që këtij apartamenti mos ti mungoj asgjë.

Çmimi:
137,781 €
Tipi:
2+1
Faza
Faza 1
Kati:
5
Sipërfaqe Apartamenti
89.53m2
Sipërfaqe e Përbashkët
12.53 m2
Sipërfaqja Totale:
102.06m2
Orientimi:
Lindje
Veri

Apartament me të njëjtin tipologji e gjeni në:

Harta e Katit