Një apartament 2+1 shumë komod, me hapësira të bollshme për një familje. Ka një organizim prej dy dhoma gjumi, dhomë ndenje/ngrënie, dy tualete, dhomë tharje dhe ballkon.

Çmimi:
130,625 €
Tipi:
2+1
Faza
Faza 1
Kati:
6
Sipërfaqe Apartamenti
91.67m2
Sipërfaqe e Përbashkët
12.83 m2
Sipërfaqja Totale:
104.50m2
Orientimi:
Lindje
Veri

Apartament me të njëjtin tipologji e gjeni në:

Harta e Katit