Apartament 2+1 me hapësira tërësisht të shfrytëzueshme dhe funksionale, ka një organizim prej një dhome ndenjë/ngrënie, dy dhoma gjumi, dy tualete dhe një ballkon. Planimetri e rregullt me diellzim maksimal.

Çmimi:
127,575 €
Tipi:
2+1
Faza
Faza 1
Kati:
6
Sipërfaqe Apartamenti
89.53m2
Sipërfaqe e Përbashkët
12.53 m2
Sipërfaqja Totale:
102.06m2
Orientimi:
Lindje
Veri

Apartament me të njëjtin tipologji e gjeni në:

Harta e Katit