Një apartament 2+1 me hapësirë totale prej 100.82 m2, i përshtatshëm për familje, me një organizim prej një dhomë ndenje/ngrënie, dy dhoma gjumi dhe një ballkon. Dhoma e gjumit ka tualet dhe ballkon.

Çmimi:
104,853 €
Tipi:
2+1
Faza
Faza 1
Kati:
7
Sipërfaqe Apartamenti
88.44m2
Sipërfaqe e Përbashkët
12.38 m2
Sipërfaqja Totale:
100.82m2
Orientimi:
Lindje
Veri

Apartament me të njëjtin tipologji e gjeni në: