Një apartament 2+1 me hapësirë totale prej 100.82 m2, i përshtatshëm për familje, me një organizim prej një dhomë ndenje/ngrënie, dy dhoma gjumi dhe një ballkon. Vlen për tu theksuar që dhoma e gjumit ka tualet dhe dalje në ballkon.

Çmimi:
118,967 €
Tipi:
2+1
Faza
Faza 1
Kati:
8
Sipërfaqe Apartamenti
88.44m2
Sipërfaqe e Përbashkët
12.38 m2
Sipërfaqja Totale:
100.82m2
Orientimi:
Lindje
Veri

Apartament me të njëjtin tipologji e gjeni në: