Ky apartament 2+1 është i organizuar në mënyrë perfekte duke shfrytëzuar çdo hapësirë. Facilitete si garderoba, dy tualete dhe ballkoni i bollshëm janë faktor që e bëjnë këtë apartament shumë komod për një familje.

Çmimi:
107,578 €
Tipi:
2+1
Faza
Faza 1
Kati:
8
Sipërfaqe Apartamenti
90.74m2
Sipërfaqe e Përbashkët
12.70 m2
Sipërfaqja Totale:
103.44m2
Orientimi:
Jug
Perendim

Apartament me të njëjtin tipologji e gjeni në: