Ky apartament i tipologjisë 2+1 vjen me një organizim të brendshëm perfekt me hapësira të mirë shfrytëzuara duke krijuar një ndarje tepër të mirë midis zonës së ditës me atë të natës. Facilitete si dy tualete dhe ballkon me akses prej dhomës se ndenjes bëjnë që këtij apartamenti mos ti mungojë asgjë.

Çmimi:
127,575 €
Tipi:
2+1
Faza
Faza 1
Kati:
8
Sipërfaqe Apartamenti
89.53m2
Sipërfaqe e Përbashkët
12.53 m2
Sipërfaqja Totale:
102.06m2
Orientimi:
Lindje
Veri

Apartament me të njëjtin tipologji e gjeni në: