Pyetje Të Shpeshta

Faza e parë e Rezidencës Uptown Tirana (Shkallët A, B, C, D, E, F) është në ndërtim. Afatin maksimal të punimeve e ka Dhjetor 2024.

Duke qënë se godinat janë në ndërtim, nuk kanë ende hipotekën. Në përvojën tonë të mëparshme, pas daljes së lejes së shfrytëzimit, dalja e çertifikatës së pronësisë vonon 2-3 muaj.

Kompleksi Tirana Uptown ka një kat ambiente tregtare, 8 dhe 9 kate banimi dhe 2 kate parkimi nëntokësor.
Apartamentet 1+1 varjojne nga 69-80 m2.
Apartamentet 2+1 varjojne nga 78-114 m2.
Postet e parkimit në Rezidencën Uptown blihen veç apartamentit. Ato ofrohen me çmim preferencial për banorët.
Po. Kemi apartamente të përfunduara në objektin Progeen 2 në Rrugën “Bardhyl” dhe Rezidencën Iris tek zona e Oxhakut.
Po, kemi bashkëpunim me ProCredit Bank ku ofrohet financimi i kredise deri ne masen 80% duke perdorur apartamentin e rezervuar si kolateral.
Progeen ofron plane të arsyeshme pagesash për rezervimin e apartamenteve sipas një skeduli që progreson me progresin e ndërtimit. Ju mund ta shihni ne detaje duke klikuar këtu.
Çmimi i apartamenteve është 1040 Eur/m2.