Ky apartament 2+1 ndodhet në katin e dytë të banimit me orientim veri-lindjen, gjë që mundëson një ndriçim tepër të mirë natyral në pjesën e parë të ditës. I organizuar më së miri me dy tualete, dy dhoma, njëra prej të cilave me gardërobë dhe ballkon i aksesueshëm nga dhoma e ndenjes. Hapësirat e ambienteve janë tepër komode për një jetesë cilësore.

Çmimi:
141,075 €
Tipi:
2+1
Faza
Faza 1
Kati:
1
Sipërfaqe Apartamenti
91.67m2
Sipërfaqe e Përbashkët
12.83 m2
Sipërfaqja Totale:
104.50m2
Orientimi:
Lindje
Veri

Apartament me të njëjtin tipologji e gjeni në:

Harta e Katit